Skip to content

Despre noi

Povestea noastră

Tipocris, cea mai nouă și modernă tipografie digitală din județul Suceava, și-a început activitatea. Cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, angajații tipografiei vă vor oferi cele mai bune produse și servicii tipografice de pe piață, la cele mai mici prețuri. Tipocris vine în sprijinul clienților cu livrări la domiciliu, în funcție de valoarea comenzilor. Tipografia acoperă o plajă mare de produse, plecând de la simple tipizate până la cărți, broșuri, pliante, plachete, diplome sau calendare.
Propunându-ne să păstrăm standardul de calitate la cel mai înalt nivel, am creat această tipografie oferindu-vă o gamă completă de produse pentru a răspunde optim cerințelor dumneavoastră. Astfel vă propunem produse și servicii tipografice la o calitate și un preț fără concurență.

Valorile noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Line high touch client we need to have a Come to Jesus meeting with Phil about his attitude, so where the.

Dănuț Zuzeac

Editor

Cristina Zuzeac

Director

Bianca Ruști

Client Service